Partners

Puurbinnen werkt eigenlijk nooit alleen. Zo werk ik al jaren regelmatig samen met onderstaande bedrijven. Allemaal professionals waar het fijn mee samenwerken is en die mijn werkzaamheden aanvullen. Een half woord is soms genoeg. Ieder met zijn eigen expertise en samen maken we het mooiste werk. En... 1 + 1 is soms toch echt meer dan 2!

logo jemo zwart.png  

JEMO interieurbouw is een jong bedrijf, gespecialiseerd in maatwerk, ontwerp en realisatie van interieurs. Ze maken alles op maat naar wens en conform eisen. Met hun vakkennis en vakmanschap vinden ze altijd een passende oplossing. Of het nu om een woonruimte gaat, een winkel, een bedrijf of instelling.  Puurbinnen en JEMO werken vaak samen en vullen elkaar perfect aan.

Driessen Interieur.jpg 

In alle projecten waar verf en behang (in alle soorten en maten) bij komt kijken, raambekleding, vloerbedekking, kleden en meubels, zal puurbinnen eerst een heerlijk kopje koffie nuttigen bij Driessen interieur in Beek en Donk, 
Daarnaast zijn ze ook Made@Home specialist en leverancier.

Dema Design.jpg 

DEMA voor al het grafisch werk, huisstijlontwikkeling en meer. Ik heb een sterke mening maar als Dennis met een voorstel komt is het meestal meteen de eerste keer raak en goed. 

HN METaalwerken.png

HN Metaalbewerking in Eindhoven is een specialist in het vervaardigen hoogwaardig staal. aluminium en RVS producten, zowel prive als zakelijk. 

Logo-Decovisie.png 

Decovisie beschikt over materialen die beleving brengen in elke ruimte. In het centraal gelegen Den Bosch hebben ze twee inspiratiestudio’s waar de nieuwste materialen en trends worden getoond op het gebied van wandoplossingen en (decoratief plaat)materiaal voor interieurtoepassingen. Puurbinnen selecteert geregeld materialen van Decovisie. 

baarsbloemhof.jpg 

Baars en Bloemhof is een bedrijf dat zich met een brede range aan producten volledig toewijdt aan de behoeften van de interieurbouwer en bieden plaat- en wandmateriaal. Daarmaast hebben ze een tweetal zeer inspirerende materialen ruimtes die het bezoeken meer dan waard zijn. Een zit er op Strijp S: >>www.broeinest.nl.  De tweede bevindt zich in Rotterdam. Je vindt hier méér dan 2500 unieke materialen om te raadplegen op het gebied van interieur bekleding. In de 12 stalenkarren vindt de gebruiker o.a. materialen van initiator Baars & Bloemhoff (decoratief plaatmateriaal) en van diverse partners