Puurbinnen

IMAG0001.jpg

Heb je vragen als particulier op het gebied van interieur? Of kom je er juist niet uit voor je bedrijf? 

Van schets tot realisatie

Puurbinnen biedt de oplossing. In de breedste zin van het woord. Of het nu om een ontwerp voor die nieuw geplande keuken gaat, om een nieuw in te richten kantoor of de huidige woonkamer te pimpen, puurbinnen gaat de uitdaging graag aan.
Voor zowel een compleet te (ver)bouwen woonhuis als ook bedrijfspand, houdt puurbinnen van aanpakken. Vanuit passie en met verstand van zaken. Het begint altijd met een schets, een moodboard, samples en een onderbouwing.
Daarna volgt de fase van maattekeningen, selecteren van partners, offertes aanvragen, en puntjes op de i zetten. En dan de uiteindelijke realisatie.

Particulier en zakelijk

De particuliere markt biedt diverse uitdagingen:
van een huis een thuis maken, een huis verkoopklaar maken en uiteraard die nieuwe keuken, badkamer, zithoek inrichten of bijvoorbeeld het nieuwe TV-meubel ontwerpen.
Puurbinnen denkt graag mee over de invulling die bij je past, en helpt dit mee te realiseren, van schets tot uitvoering.

Een bijzondere synergie zie je met name terug in de ontwerpen voor de zakelijke markt waar het creatieve alsook de branding optimaal samenkomen. Bij zakelijke opdrachten komt er meer bij kijken dan enkel een ontwerp. Het te realiseren ontwerp is altijd afgestemd op de corporate identity van het bedrijf zodat ook de visie van het bedrijf terug te lezen is in haar omgeving

Over mij

MARIE-JOSE SCHREIBERS : INTERIEUR ONTWERPER

'Altijd ben ik al bezig geweest met ontwerpen en creëren. Tijdens mijn opleiding
beeldhouwen aan de kunstacademie zijn alle mogelijke materialen door mijn handen gegaan. Daarna ben ik een zijweg ingeslagen en heb ik werkervaring opgedaan als brandmanager in de internationale high end industrie. En tussendoor? Altijd bezig met huizen inrichten, verbouwen en klussen. En dat doe ik nog steeds, en graag. In 2007 heb ik de opleiding tot interieur ontwerper gevolgd om de kneepjes van het vak onder de knie te krijgen en is puurbinnen opgericht.' 

WIE BEN IK IN EEN NOTEDOP?

visueel • creatief • klant voorop • enthousiast • praktisch • verbeeldend • inspirerend • project manager

WAT WIL IK NOG?

Veel mooie ontwerpen mogen maken waar anderen blij van worden.

Loop je zelf ergens tegen aan en ben je op zoek naar advies!?

Neem dan contact op met mij voor een afspraak en een vrijblijvend gesprek. Ik werk graag mee aan de oplossing voor ieder zakelijk of particulier interieurproject. 

Neem vrijblijvend contact op 

Groetjes van Marie-José