« PVC-karpet!? De oplossing bij allergie├źn of dieren in huis»

Gepubliceerd op 18-03-2019

Elke maand blog ik voor de blogsite interieurinspiratie. Deze keer gaat het over het PVC-karpet; oftewel de  oplossing als je allergisch bent of verharende dieren in huis hebt.

allergisch LR.jpg

Want ja ook dan zijn er mogelijkheden qua vloerkleed waar je waarschijnlijk niet 1 2 3 aan denkt! Er zijn vloerkleden die hygiënisch zijn, of anti-allergisch, en huisdier bestendig, trendy en onverwoestbaar! Dan kom je dus uit bij PVC-karpetten! (Ook wel vinyl karpetten.) En tegenwoordig zien ze zien er fantastisch uit.

1. VLOERKLEDENOPVINYL

De site .vloerkledenopvinyl biedt een ruim aanbod PVC-karpetten van verschillende maten, rechthoekig, vierkant en rond, kleinere en grotere kleden met ook een ruim aanbod qua dessins. En zeer betaalbaar. En wil je maatwerk dan kun je contact met ze opnemen.

 PVC-karpet01.JPG

2. DE BEHANGFABRIEK

Net wat duurder, maar voor standaard grotere maten (2 x 3 m) kun je terecht bij de Behangfabriek. Ze leveren de hoogste kwaliteit vinyl met anti slip  aan de bovenzijde, om er zo jaren plezier van te kunnen hebben. Een eigen ontwerp is in overleg mogelijk.

PVC-karpet02.JPG

 3. OOK NOG LEUK IN DE TUIN

Behalve dat de PVC-vloerkleden geschikt zijn voor in huis, kun je ze ook eenvoudig in de tuin kwijt. Een leuke bijkomstigheid. Want de tuin zien we toch meer en meer als een verlengstuk van onze woonkamer!?

PVC-karpet03.JPG

Dus ik wil graag 'tegengas geven' als mensen zeggen dat ze geen vloerkleed kunnen plaatsen vanwege huisstofmijt, of de dieren. Ik zou het zeker het uitproberen waard vinden om een PVC-karpet neer te leggen. Want een vloerkleed maakt vaak net dat verschil of een zithoek 'af' is of niet.  Het voegt sfeer toe en er zijn tegenwoordig legio opties om uit te kiezen.

Google eens op PVC karpet, of vinyl vloerkleed, of varianten hiervan, en je vindt nog veel meer. 

Tot de volgende blog!

allergisch-LR-1552931773.jpg